Menu
Your Cart

Lamiess Kart Askı İpi Plastik Kancalı Lacivert 50'Li

Lamiess Kart Askı İpi Plastik Kancalı Lacivert 50'Li
$10.15

LAMİESS KART ASKI İPİ PLASTİK KANCALI LACİVERT 50 'Lİ

 

Kart askı ipleri isimliklerin boyuna asılması amacıyla kullanılırlar.


Rahatsız etmeyecek materyalden üretilen bu askı iplerinde renk seçeneği boldur.


Kart askı ipleri de kendi içinde gruplara ayrılır ;


Bunlar, baskılı kart askı ipleri, lüks saten kart askı ipleri, metal klipsli askı ipleri, Paris kancalı askı ipleri ve plastik klipsli kart askı ipleridir.


Kullanım amacına ve kullanılacak yere göre istenilen kart askı iplerinden ve renk seçeneklerinden tercih ederek hem işyerlerinizde, hem ofislerinizde hem de düzenleyeceğiniz organizasyonlarda etkileşimi hızlandırabilirsiniz.

 

Kart Askı Aksesuarları :

 


Kart askı aksesuarları özellikle kalabalık çalışana sahip olan atölye, ofis tarzı iş yerlerinde ve düzenlenen kalabalık organizasyonlarda ve etkinliklerde kişilerin birbirlerini rahat bir şekilde tanıması için başlıca kimlik bilgilerini içeren ürün ve aksesuarlarıdır.

 

Birçok farklı modeli ve çeşidi olan bu aksesuarlar kalabalık ortamlarda etkileşimi hızlandırmak amacıyla kullanılır. Yaka kartları metal ya da plastikten üretilir.

 

Plastik yaka kartları ile metal yaka kartları arasındaki en büyük fark işlevsel olması. Plastik yaka kartlarına firma ismi ve logosu basılabilirken, metal yaka kartlarında isimlikler üzerine firma logosu ve ismi yazılır.

 


Metal kısım üzerine herhangi bir baskı yapılmaz.
Plastik yaka kartları standart üretilerek, değişiklikler sadece kullanacak kişinin isim ve bilgileri doğrultusunda yapılır.

 


Yaka kartlar bir nevi iş yeri kimlik görevi görürler.

 

 

Ürün Adı

Renk

Adet

Kart Askı İpi

Muhtelif renklerde

50

 

 

 

Write a review